Vill du trycka upp en katalog?

Vill du trycka upp en katalog?

Tjabba tjena hallå bloggen! Nu har nästan halva arbetsveckan passerat och ännu en helg börjar närma sig, tänk vad tiden går i ett rasande tempo ibland. Jag ska verkligen inte klaga, utan jag har längtat efter de våren i väldigt många veckor och det känns fantastiskt att den äntligen är här. Nu gäller det bara att fånga varje dag som går! Men det är varken väder eller våren som jag hade tänkt prata om idag, utan jag tänkte fokusera lite på tryck och trycksaker. Nu kanske det är några av er läsare som blir lite fundersamma och undrar vad jag menar när jag säger tryck och trycksaker, så det ska jag naturligtvis förklara. Det jag menar är tryck på böcker, tidningar, broschyrer och så vidare. Jag vet att det finns många företagare här på bloggen och någon gång kanske ni har funderat på att trycka upp en katalog eller en broschyr. Det skulle jag absolut säga är en bra idé, att ha en katalog i handen ger en helt annan känsla än att scrolla igenom en katalog på telefonen. Men med det sagt så förutsätter det naturligtvis att det är ett välgjort tryck, alltså inget man har printat ut på skrivaren som står på kontoret. Välgjorda trycksaker kan vara en riktigt bra marknadsföring för sitt företag, så jag tycker absolut att det kan vara något man bör överväga om man är företagare eller jobbar med marknadsföring på ett företag. Det finns ett tryckeri i Göteborg som heter H2 Group och de erbjuder kvalitativa tryck för både böcker, kataloger och broschyrer. Så om ni funderar på att trycka upp en företagskatalog så kan H2 Group i Göteborg definitivt ses som ett alternativ. Nu vill jag önska er en fortsatt trevlig dag och hoppas att ni njuter i den härliga vårsolen. Ha det fint!


Kommentarer är stängda.