GRA Bygg & Inglasning AB

GRA Bygg & Inglasning AB

God morgon alla fina läsare, hoppas att ni har haft en bra morgon. Själv tänkte jag börja min dag på bästa sätt, genom att skriva ett inlägg till er. Min tanke är att berätta lite närmare om när vi för ett tag sedan tog hjälp med bygg i Linköping, vilket jag tror kan bli intressant för er att läsa om.

Jag och sambon har länge funderat på att bygga en altan på baksidan av vårt hus, vi har nämligen kvällssol där och spenderar därmed många sena sommarkvällar där. Tidigare har det bara varit stenplattor direkt på marken men det var inget vi var nöjda med. Det vi sökte var en liten upphöjnad, helt enkelt en altan som skulle passa bra till vårt hus. Till en början ville min sambo ge sig på projektet själv men jag kunde inte lita på att det skulle bli bra så vi började istället leta efter ett företag som arbetade med bygg i Linköping med omnejd. Ganska snabbt hittade vi GRA Bygg & Inglasning AB, företaget som vi sedan valde att vända oss till. Av det här företaget fick vi hjälp med både byggandet av altanen och även staketet vi ville ha runt altanen, allt utifrån våra önskemål. Jag är än idag otroligt nöjd över vårt val av företag, jag hade inte kunnat önska mig bättre hjälp än den vi fick av dem. Eftersom vi fick så bra hjälp med vårt altanbygge av det här företaget skulle jag med det här inlägget vilja tipsa er om dem ifall ni har något liknande projekt på gång och behöver hjälp med bygg i Linköping. Dessutom kan ni vända er till dem för inglasning av din balkong, allt de erbjuder kan ni läsa mer om på deras hemsida. Ni kommer direkt till deras hemsida om ni klickar er vidare på länken som finns i början av inlägget.


Kommentarer är stängda.