Få hjälp med vvs

Få hjälp med vvs

Hej, det är måndag och det är alltid lite trögstartat på just måndagarna men jag tänkte pigga upp er med ett inlägg. Jag vet väl att det inte är så mycket som piggar upp en måndag men vad ska man göra? Jag lovar att det kommer bli bättre, i alla fall med inläggen. Jag ville bara tipsa er om ett företag som jag anlitade nyligen och som jag verkligen kan rekommendera. Jag hade nämligen behov av att byta ut vattenblandaren i köket och det var då jag sökte efter något företag här i Falkenberg som hjälper till med vvs. Och det var ett väldigt bra företag som jag hittade. De är väldigt kunniga inom detta område. Jag blev mycket nöjd med deras service och skulle absolut använda dem igen.

Nu var det inget stort arbete som jag behövde hjälp med men man ska aldrig chansa när det gäller vatten. Om jag hade skruvat av den gamla kranen vet jag inte om jag hade fått på den nya och det hade lätt kunnat bli en vattenläcka. Det är knappt jag vet var man stänger av vattnet i huset så jag tillhör den där kategorin av människor som hellre anlitar hjälp än försöker mig på att göra jobbet själv. En bra ska med det här företaget är deras kundservice. De svarar väldigt snabbt på alla frågor man kan ha och det är väldigt uppskattat. Dessutom så kom de ut till mig väldigt snabbt. Jag hade väl inte väntat mig så snabb service med tanke på att jag bor lite utanför Falkenberg så det ger det här företaget ett extra plus i kanten.

?Så, om du liksom jag bor i Falkenberg eller i närheten och behöver pålitligt och prisvärd hjälp inom vvs så är det till det här företaget som du ska vända dig till!

Kommentarer är stängda.