Ett inlägg om vvs

Ett inlägg om vvs

Äntligen är det fredag igen och vi har vår veckovisa vlogg från husbygget. Denna gången tar vi en titt på hur det gick till när vi installerade vatten- och avloppsstammen i huset. Det var verkligen inte så lätt som man kanske tror, men med lite hjälp klarade vi det tillslut. Så här års är det ju extra roligt att se fram emot helgen, eftersom det är dags för julmarknaden i Borlänge. Hur som helst, vi behövde hjälp med vvs och det fick vi från vår kompis Hampus som är vvs-montör. Han visade oss hur man gör och hjälpte oss att installera allt.

Nu när stommen är på plats blir det lättare att tänka sig hur huset kommer att se ut när det är klart. Man kan börja se hur rummen kommer att ligga i förhållande till varandra och vilken inredning man vill ha. Det är verkligen spännande och vi längtar tills husbygget är klart. Men det tar nog ett tag innan dess, så vi får nog helt enkelt njuta av processen.

Hampus började med att installera vattenstommen och han visade oss hur man gör. Det var inte så lätt som man kanske tror, men med hans flinka händer gick det ju hur bra som helst. Hampus jobbar ju med vvs dagligen och är expert på det, så vi kände oss trygga i hans händer.

Nu är det bara avloppet kvar och sen är det dags för ytterligare en vlogg från husbygget. Vi hoppas att ni gillar våra vloggar och följer vårt husbygge på nära håll! Det ska bli superkul att följa hur allting tar form och utvecklas. Med detta sagt får ni alla ha en avkopplande helg och vi hörs nästa vecka! Låt oss nu hoppas att det blir fint väder i helgen, det gör det så mycket roligare när man ska på marknad!

Kommentarer är stängda.