Ändringar i trädgården

Ändringar i trädgården

Tjenixen alla läsare! Vilken vacker dag vi har här i Uppsala, solen skiner och det är verkligen vår i luften. Jag vill idag prata lite om trädfällning, men först ska jag givetvis hälsa er välkomna tillbaka hit till bloggen. Om det är några nya läsare så får jag hälsa er välkomna också, väldigt roligt att ni har hittat hit och hoppas att ni kommer gilla mina inlägg. Som sagt så är det faktiskt vår i luften och visst känns det underbart? Jag tycker att vi har haft några väldigt gråa månader där det inte funnits många ljusglimtar men det här fantastiska vädret gör verkligen gott för själen. Som tidigare nämnt så har jag tänkt att prata om trädfällning och jag känner att det faktiskt passar lite med tiden vi befinner oss i. Det börjar bli dags att man planerar sin trädgård inför sommaren och våren, för tiden går verkligen fort i dessa tider. Jag själv ska faktiskt ringa till en arborist för att få hjälp med trädfällning. Det är några träd som skymmer solens härliga strålar från att nå min uteplats, och solljus är definitivt någonting som jag vill ha nu lagom till våren. Tidigare har jag faktiskt bara klippt av trädens toppar lite men nu känner jag att det är lika bra att ta ner dem helt och hållet. Det påverkar inte insynen särskilt mycket samtidigt som det ger mig solljus under både dagen och kvällen. I övrigt är min trädgård i ett riktigt bra skick faktiskt så det finns inte särskilt mycket att klaga på. Har ni något ni önskar ändra i trädgården så kan jag rekommendera att ni gör det snart, innan sommaren är här. Så att ni kan njuta av er trädgård varje dag medan det går. Nu får ni ha en fortsatt fin dag, vi hörs snart igen!


Kommentarer är stängda.